Що робити, якщо хочеться провести святкування у більш дружній, невимушеній, неформальній та легкій обстановці, з вільною програмою? Пропонуємо Вам розглянути варіант банкету у вигляді фуршету.
Переваги банкету-фуршет:
- Вільний вибір учасниками банкету місць в залі;
- Можливість підійти для розмови до кожного столу, до кожного гостя;
- Можливість вибрати на свій смак страви та напої;
- Запрошені можуть залишати банкет в любий час не чекаючи закінчення.
⠀Також, зараз дуже популярним доповненням святкового столу стало використання фуршетних столів. Дехто без фуршету навіть не уявляє свята. Тож, давайте по порядку.
У яких випадках доцільно зробити фуршет доповненням
святкового столу і що варто не забувати? ⠀
➡️ відштовхуйтеся від кількості людей. Немає потреби замовляти фуршет, якщо кількість гостей не перевищує 20 осіб.
➡️ актуально для таких свят: хрестини, 1 рочок дитини, ювілей, випускний, розписка, весілля.
➡️ не забувайте про безалкогольні напої (чай, кава). Зазвичай, ресторани надають в оренду кавові апарати/професійні чайники.
➡️ пам'ятайте про деталі! вони найбільше запам'ятовуються і створюють особливу атмосферу. Найкраще довірити оформлення професіоналам.
➡️ продумайте що саме буде на фуршеті (порційні десерти, торт, фрукти, елітний алкоголь, цікаві закуски і т.д.).