Загальні умови прийому та розрахунку банкетів:
1. Мінімальне замовлення банкету становить 180 грн. з особи (замовлення по кухні) в п’ятницю та 200 грн з особи – суботу, неділю та святкові дні, а також обов’язкове замовлення по бару з розрахунком 30 грн на одну особу;
2. При виконанні попередньої умови дозволяється приносити тільки алкогольні напої, фрукти та солодке;
3. Замовник зобов’язується за три доби до банкету скласти попереднє замовлення на меню та внести завдаток в розмірі 30% від загальної суми замовлення. У разі відмови банкету за дві доби до назначеної дати, повертається 50% завдатку, за добу – завдаток не повертається;
4. У разі заподіяння шкоди закладу (посуд, меблі, інтер’єр), замовник зобов’язується відшкодувати вартість завданих збитків;
5. Робочий графік музикантів з 19:00год. до 23:00год. Замовлення музичного супроводу проводиться за окрему плату до 01:00год. У виключному випадку, з дозволу адміністрації, можливе продовження роботи закладу з розрахунком:
музика – 500 грн., заклад – 300 грн.
6. Остаточний розрахунок проводиться після факту надання послуг, але не пізніше 01:00 год.
7.В закладі діє дресс-код – стриманий класичний, діловий та вечірній стиль одягу. Категорично забороняється спортивний стиль.
8. У виключних випадках заклад залишає за собою право змінити ціни та умови проведення події. Про всі зміни замовник буде попереджений.
9. Нарізка фруктів за окрему плату або самостійна.
10.Заклад не гарантує збереження розміщення бенкету.
11. Заклад не несе відповідальності за особисті речі відвідувачів.
12. Просимо інформувати Ваші побажання.
Щиро вдячні за розуміння!